Από το Blogger.
RSS

Καουτσούκ και κουτάκια (τουρλού ανάρτηση)!!!

Βραχιολάκια από Καουτσούκ!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες (τουλάχιστον το 1/4 των Ελλήνων)!!!Στην σημερινή ανάρτηση έβαλα φώτο από νέες δημιουργίες καουτσούκ (κόλλησα....) αλλά θέλω και την γνώμη σας για την ακόλουθη φωτογραφία.
Παντρεύεται ο αδερφός μου και έχω αναλάβει μπομπονιέρες, χωνάκια, προσκλητήρια κτλ. Έκανα λοιπόν δείγματα για δεσίματα στις μπομπονιέρες και θέλω την ψήφο σας. Δυστυχώς η φωτογραφική μου με εγκατέλειψε και το κινητό δεν βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Τα χρώματα του γάμου θα είναι πράσινο - φουξ και λευκό!
Έχουμε φτιάξει σφραγίδα και θα κλείσουν με βουλοκέρι φουξ οι ενώσεις στις κορδέλες......ποιο δέσιμο προτιμάτε?????

Εγώ να σας πω το τελευταίο (τετράγωνο με την μια κορδέλα πάνω στην άλλη και στο κέντρο την σφραγίδα από το βουλοκέρι). Ακούω όμως και τις γνώμες σας. Θέλω να βγουν σικ, λιτές και εντυπωσιακές. Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο χωρίς την σφραγίδα αλλά δυστυχώς δεν την είχα στα χέρια μου ακόμα!


Κάθε συμβουλή δεκτή, να μην πω απαραίτητη!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

Μαρία είπε...

καλημερα κοριτσι..πολυ ομορφα χρωματα..ετσι οπως τα βλεπω..μου αρεσε..κατω απο το μακροστενο κουτι..και να στραβωσει λιγο η κορδελα σ'αυτο δεν φαινεται..ασε λιγο παραπανω κορδελιτσα..μωβ..τα βραχιολακια τελοια..ειναι πολυ μοδα φετος..καλη συνεχεια κοριτσι..να σας ζησουν τα παιδια..σε φιλω

SPYRIDOULA είπε...

Καλημέρα!Υπέροχα τα βραχιολάκια σου!Λατρεύω το καουτσούκ!!!Να σας ζήσουν τα παιδιά!Σχετικά με το δέσιμο μου άρεσαν πολύ το 2ο γιατί πιστεύω οτι με τη σφραγίδα θα φαίνεται ακόμα πιο υπέροχο και το 3ο, αυτό που είναι κάτω απο το μακρόστενο κουτί αριστερά!Φιλάκια!!!

Yris είπε...

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου τόσο για τις ευχές σας όσο και για την γνώμη σας. Σήμερα πιστεύω θα πάρω απάντηση....εγώ έχω κολλήσει με την μια κορδέλα πάνω στην άλλη (τελευταίο) αλλά ευτυχώς δεν είναι δική μου η απόφαση...ό,τι θέλει η νύφη!!!
Ελπίζω σύντομα να έχω φωτογραφία και με το βουλοκέρι!

Δημοσίευση σχολίου