Από το Blogger.
RSS

Ντυτά Κουμπιά



Καλημέρα σε όλους μας, περίεργα πράγματα συμβαίνουν αυτές τις μέρες και παρά το γεγονός ότι προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι γιατί δεν νομίζω ότι έχουν καμία σχέση με την λογική, όλο μπλέκω και ξεχνιέμαι και παρακολουθώ τις ειδήσεις που σίγουρα διαγωνίζονται στο ποιο δελτίο θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον μέσο τηλεθεατή.
Τελοσπάντων, όλη αυτή την περίοδο ασχολούμαι με διάφορα πράγματα τα οποία θα αναρτήσω εντός των ημερών. Για σήμερα έχω ντυτά κουμπιά τα οποία ομολογώ ότι με έχουν ξετρελάνει τόσο γιατί είναι πολύ χρήσιμα (θες ένα κουμπί και δεν έχεις κάτι που ταιριάζει??? φτιάχνεις ένα σε χρόνο dt - πού θυμήθηκα τα μαθηματικά μου ένας Θεός το ξέρει). 


Εδώ είναι ένα κουμπί για ένα μαύρο παντελόνι (γραφείου γαρ) το οποίο αντικατέστησε το ήδη υπάρχον μεγάλο κουμπί το οποίο αν και έφαγα τον τόπο δεν μπόρεσα να το βρω!!!!Έτσι έφτιαξα ένα ίδιο σε μέγεθος αλλά με ροζ κορδελίτσα να σπάει την μονοτονία του μαύρου, μιας και μπήκα στον κόπο είπα να δώσω την πινελιά μου. Πώς σας φαίνεται????


Και μιας και έπιασα τα κουμπάκια είπα να κάνω και σκουλαρίκια. Το ένα είναι κίτρινο έντονο αλλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία (κλασικά πράγματα) και ένα κεραμιδί με μπεζ κορδελίτσα. 
Νομίζω είναι πιο γλυκούλια επειδή είναι πιο μικρά. 

Καλή σας μέρα!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 σχόλια:

Αναστασία είπε...

Πολύ όμορφα τα σκουλαρικάκια! Πολύ ωραία και η ιδέα σου να βάλεις κορδελίτσα στα κουμπάκια, έγιναν τελείως διαφορετικά! Μπράβο!

SPYRIDOULA είπε...

Πολύ όμορφο το κουμπάκι της φούστας και τα σκουλαρίκια!Η ιδέα σου με την κορδελίτσα μου άρεσε κι εμένα πολύ!

ChristinaD είπε...

Πολύ ωραία κουμπάκια!!!!Μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου